Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر  > شهر مجازی - همشهری آنلاین:
‌‌‌‌‌‌‌محققان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در پژوهشی با مطالعه بر روی عوامل موثر بر خرید آنلاین، پنج عامل را به عنوان موثرترین عوامل بر رفتار خریدار آنلاین معرفی کردند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني واحد علوم و تحقیقات، دکتر حسین وظیفه‌دوست عضو هیات علمی دانشکده مدیریت واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و حمید خزایی‌زاده دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی این واحد دانشگاهی در مقاله‌ای به بررسی و رتبه‌بندی عوامل موثر بر خرید آنلاین پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنايي با روش خريد آنلاين

مقاله «بررسی و رتبه‌بندی عوامل موثر بر خرید آنلاین با استفاده از تکنیک تحلیل سلسله مراتبی AHP » در دومین کنفرانس بین‌المللی تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری در سال ۱۳۹۷ ارائه شده است.

این پژوهش از نوع کاربردی به روش جمع‌آوری داده‌ها از نوع توصیفی صورت گرفته و در آن تلاش شده است عوامل موثر بر خرید آنلاین شناسایی شود. در این پژوهش با توجه به مطالعات پیشین ۱۱ مورد شناسایی و با کمک تکنیک AHP و ۵ شاخص این عوامل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

بر اساس این مقاله، عواملی همچون راحتی با ضریب ۲۵,۵ درصد، صرفه‌جویی در هزینه با ضریب ۱۵,۳ درصد، ریسک‌های خرید با ضریب ۱۳,۱ درصد، امنیت با ضریب ۱۱,۹ درصد و اعتماد با ضریب ۸,۸ درصد به ترتیب رتبه‌های اول تا پنجم را بین عوامل موثر بر خرید آنلاین به خود اختصاص داده و به عنوان موثرترین عوامل بر رفتار خریدار آنلاین شناسایی شده‌اند.

پیشرفت و توسعه روزافزون بستر اینترنت و دستیابی به فناوری اطلاعات و ارتباطات تاثیر عمیق و گسترده‌ای در بهره‌برداری مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در بازار دارد.

در همین زمینه: مشکلات فنی و حقه‌های آنلاین در حراج جمعه اینترنتی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ طا‌ها دلداده با اعلام خبر بارگذاری اطلاعات عملیات خرید تضمینی گندم در سامانه جامع اطلاعات این شرکت گفت: این اطلاعات توسط کاربران به صورت آنلاین قابل مشاهده و رصد است.

دلداده افزود: درج و بارگذاری اطلاعات خرید تضمینی در این سامانه، فرآیند تحویل گندم و پرداخت پول گندم را تسهیل می‌کند و با رصد آنلاین داده‌های خرید تضمینی گندم، می‌توان برای برنامه‌ریزی این عملیات بزرگ بازرگانی کشور از آن اطلاعات استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه به کاربران اجازه می‌دهد تا میزان خرید تضمینی گندم و پرداخت میزان پول آن را به تفکیک استان، شهرستان و مرکز خرید به صورت آنلاین مشاهده کرده و از کم و کیف آن مطلع شوند.

سال زراعی جاری، ۳۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در استان گلستان زیر کشت گندم رفته است.
گلستان از نظر میزان تولید گندم، رتبه دوم کشور را دارد و به باور کارشناسان؛ به سبب وجود گلوتن، گندم‌های این استان با کیفیت‌ترین در ایران است.

دیگر خبرها

  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • آمریکا شایستگی اظهارنظر در مورد حقوق بشر را ندارد
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • مدیر ورزشی بایرلورکوزن: گرانیت ژاکا موثرترین خرید ما بود
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان