Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@15:42:33 GMT

یادگیری آنلاین در فرایند آموزشی موفق عمل کرده است؟

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۸۱۷۷

یادگیری آنلاین در فرایند آموزشی موفق عمل کرده است؟

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که یادگیری آنلاین، موثر است و درک بهتر از فناوری‌ها و روش‌ها به دانش‌آموزان در استفاده از تجربیات یادگیری از راه دور کمک می‌کند.

به نقل از نیوز، هفته‌هاست که مدارس در سراسر جهان تعطیل‌شده‌اند و بسیاری از دانش‌آموزان در تلاش هستند تا برای کاهش شیوع کروناویروس در خانه‌مانده و از راه دور آموزش ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اکثر والدین و دانش آموزان، آموزش از راه دور با چالش‌هایی مواجه است. والدینی که مجبور به دورکاری هستند، معمولا وقت لازم برای کمک به کودکان در انجام تکالیف مدرسه را ندارند و البته والدینی هم که مجبور به ترک خانه هستند با مشکلات بیشتری در این زمینه مواجه هستند.

البته بسیاری از کودکان و نوجوانان در سراسر جهان، عدم دسترسی به رایانه یا اینترنت موردنیاز برای آموزش از راه دور دارند و همین موضوع می‌تواند مشکلاتی برای آنها ایجاد کند.بااین‌وجود، شواهد نشان داده است که یادگیری از راه دور می‌تواند برای دانش‌آموزان موثر باشد.

در این رابطه، دو تحقیق انجام‌شده است و نشان می‌دهد که چگونه فناوری می‌تواند به افراد در یادگیری کمک کند.

تحقیق اول، مجموعه‌ای از عوامل موثر در یادگیری از راه دور، ازجمله دسترسی دانش‌آموزان به رایانه و اینترنت، انواع برنامه‌های موثر و بهترین ابزارهای فناوری برای ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان و دانشجویان را بررسی کرد و نتایجی به همراه داشت.

این تحقیق را دفتر ملی پژوهش اقتصادی در امریکا ارائه کرده است.

در این بررسی محققان اظهار کردند: اگرچه دادن رایانه به کودکان، صرفا نمی‌تواند نتایج یادگیری را بهبود دهد، اما می‌تواند منجر به بهبود مهارت‌های رایانه و برخی از مهارت‌های شناختی شود.

برنامه‌های آموزشی ارائه‌شده به دانش‌آموزان امکان یادگیری بر اساس توانایی فردی ایجاد می‌کند و این نتایج به‌خصوص برای درس ریاضیات موثر بوده است و نتایج نشان می دهد که این نوع برنامه‌ها می‌تواند نمرات ریاضی را با همان سرعت برنامه‌های تدریس بهبود بخشد.

در این تحقیق، کلاس‌های آنلاین نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، کلاس‌های آنلاین، نسبت به دوره‌هایی که دانشجویان حداقل در برخی از زمان‌ها امکان حضور داشتند، موثر نیست. البته در این دوران، برای جلوگیری از شیوع بیماری امکان برگزاری کلاس‌های حضوری برای دانش‌آموزان و دانشجویان فراهم نیست.

دومین بررسی نگاهی دقیق‌تر به یادگیری آنلاین داشته و نشان داد دانشجویان و معلمان نمی‌توانند به‌صورت حضوری در کنار هم باشند و بررسی کرد ارائه مطالب آموزشی مانند فیلم، نمایش اسلاید و مطالب به دانش‌آموزان و دانشجویان کمک می‌کند که با سرعت خودشان آموزش ببینند و یا بهتر است از برنامه‌های ویدیویی استفاده شود تا به‌صورت حضوری شرکت کنند.

نتایج این تحقیق نشان داد که ترکیبی از آموزش از پیش ضبط‌شده و گفت‌و گوی تصویری زنده برای دانش‌آموزان و دانشجویان می‌تواند منجر به یادگیری موثر شود.

از همه مهمتر اینکه، معلمان در زمان ملاقات حضوری و یا تهیه مطالب آنلاین، مواد درسی و نیازهای دانش‌آموزان و دانشجویان را در نظر بگیرند.

این بررسی را دانشگاه Midwestern State  در ویچیتا فالز، تگزاس انجام داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی کرونا در جهان آموزش از راه دور دانش آموزان و دانشجویان راه دور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۸۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از بوابة الاهرام، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این طرح دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این طرح، از طریق تارنمای اینترنتی مقرأة الحرمین به نشانی maqraa.gph.gov.sa یا از طریق نرم افزار‌های (اپلیکیشن)‌های طراحی شده اقدام کنند.

 

دیگر خبرها

  • تکرار برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان