Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- براساس دستورالعمل های جدید اتحادیه اروپا، گوگل، آمازون و مایکروسافت باید نحوه رتبه بندی نتایج جستجو را فاش کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، گوگل، مایکروسافت، آمازون و سایر غول‌های فناوری باید در نحوه رتبه بندی نتایج جستجوی آنلاین تحت دستورالعمل‌های جدید اتحادیه اروپا که از روز دوشنبه اجرا می‌شود  شفاف تر عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام احتمالاً با توجه به دستورالعمل‌های جدیدی که ابلاغ می‌شود بر بسیاری از  شرکت‌های فناوری در سراسر جهان تأثیر خواهد داشت .
رقبای کوچکتر و برخی از شرکت‌های فعال در حوزه فناوری، مدت‌هاست از شیوه‌های خودسرانه و غیرشفاف در پیش گرفته شده توسط غول‌های فناوری جهان که بر چگونگی رتبه‌بندی محصولات و خدمات آن‌ها در نتایج جستجو تأثیر می‌گذارد، شکایت دارند چرا که در بسیاری از مواقع این موضوع سبب می‌شود شرکت‌های کوچکتر بسیار کمتر از شرکت‌های بزرگ دیده شوند.

افزایش عدالت در اقتصاد پلتفرم‌های آنلاین
کمیسیون اروپا گفت که این دستورالعمل‌ها نیازمند این است که پلتفرم‌های آنلاین، پارامترهای الگوریتمی تعیین‌کننده رتبه‌بندی در جستجو را تعیین نموده و با شرکت‌ها به اشتراک بگذارند. همچنین مارگرت وستاگر، کمیسر رقابت اروپا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: این دستورالعمل‌ها استانداردی را برای شفافیت بیشتر رتبه‌بندی الگوریتمی ایجاد می‌کند و عدالت را در اقتصاد پلتفرم‌های آنلاین افزایش می‌دهد، در نتیجه باعث ابتکار و رفاه میلیون‌ها اروپایی خواهد شد.
شیوه‌های جستجوی آنلاین گوگل موجب جریمه بیش از 8 میلیارد یورویی (9٫71 میلیارد دلار) این شرکت در بازه‌ سال‌های 2017 تا 2019 از سوی رگولاتوری ضد‌انحصاری اتحادیه اروپا شده است که دریافتند گوگل محصولات خود را به طور ناعادلانه و به ضرر رقبا در نتایج جستجو بالاتر نشان می‌دهد.

غول‌های فناوری مهار می‌شوند
وستاگر در 15 دسامبر، پیش‌نویس قوانینی را برای کنترل و مهار غول‌های فناوری ارائه می‌دهد، لیستی از بایدها و نبایدها و افزایش مسئولیت‌پذیری پلتفرم‌ها در حذف محتوای غیرقانونی و مضر از پلتفرم خود که برای تشویق به پیروی از قوانین با جریمه‌ها و تحریم‌هایی نیز همراه است. تیری برتون، کمیسر بازار داخلی اتحادیه اروپا نیز گفت: این دستورالعمل ها میزان شفافیت در کار را افزایش می دهند، رقابت عادلانه ای را ایجاد می کنند و قانون آینده بازارهای دیجیتال را نیز تحت حمایت قرار می دهند.
همچنین گفتنی است مایکروسافت و گوگل تاکنون به درخواست‌ها برای ارائه نظر در مورد این قوانین پاسخی ندادند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: الزام اتحادیه غول های فناوری دستورالعمل ها اتحادیه اروپا نتایج جستجو رتبه بندی پلتفرم ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۲۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟

آزمایش‌کنندگان اولیه فناوری Voice Engine پذیرفته اند تا بدون رضایت افراد هویت آنها جعل نشود و توضیح دادند که صدا‌ها توسط هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند.

اخیراً نوع جدیدی از دیپ فیک معروف به «کلونینگ صدا» ظاهر شده است که از هوش مصنوعی (AI) برای تقلید صدای شما استفاده می‌کند.

 OpenAI، سازنده ChatGPT، در توسعه از نرم افزار شبیه سازی صوتی جدیدتر است، اما آن را برای عموم منتشر نمی‌کند.

شرکت OpenAI فناوری Voice Engine خود را جمعه گذشته رونمایی کرد. این فناوری مشکوک می‌تواند صدای هر کسی را تنها در ۱۵ ثانیه پس از سخنرانی ضبط شده کپی کند.

شرکت OpenAI استفاده عمومی از این فناوری را "بسیار خطرناک" در نظر گرفت.

این شرکت در بیانیه‌ای گفت: ما می‌دانیم که تولید صوتی که صدای مردم را تقلید می‌کند، خطرات قابل‌توجهی را به همراه دارد، و به‌ویژه در سال‌های انتخاباتی مهم است.

OpenAI توضیح داد که قصد دارد این فناوری را با برخی آزمایش کند، "اما در حال حاضر آن را به خاطر خطرات بالقوه‌ای که دارد، در مقیاس بزرگ منتشر نخواهد کرد".

همچنین توضیح داد که آزمایش‌کنندگان اولیه Voice Engine موافقت کردند که بدون رضایت آنها جعل هویت افراد را جعل نکنند و اینکه این صدا‌ها توسط هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند.

تعدادی از استارت‌آپ‌ها در حال حاضر فناوری بازتولید صدا را می‌فروشند که برخی از آنها در دسترس عموم یا مشتریان تجاری منتخب مانند استودیو‌های سرگرمی است.

منبع: المیادین

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • فناوری در خدمت جنایت
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است